Загинув за день до дня народження. Згадаймо Павла Петриченка

Вшановуємо пам'ять Павла Петриченка, захисника України

Щодня о 9 ранку українці вшановують пам'ять усіх, чиє життя забрала російсько-українська війна. Нині згадаємо Павла Петриченка.

Павло Петриченко, столичний активіст, волонтер і військовослужбовець, загинув у боях під Авдіївкою на Донеччині 15 квітня 2024 року – за день до свого 32-річчя.

"Морально краще я почуваю себе на фронті. Розумію, що захищаю державу, вбиваю ворога."

Павло Петриченко

Друг Павла Костянтин Батозський присвятив йому щемкий пост, розповідаючи, яким веселим і сміливим він був, як любив машини й завжди мав багато бізнес-ідей.

"Мені здається, що країна зараз достеменне ще не до кінця розуміє, яку втрату понесла. Тому що в певних суспільних колах про Павла знали дуже добре завдяки його громадській діяльності."

Павло Петриченко свого часу очолював громадську раду з благоустрою при Дніпровській райдержадміністрації Києва. Він був активним членом Громадської Ради у Дарницькому районі та учасником Майдану. Також, він був одним із засновників руху "Хто замовив Катю Гандзюк?" та організатором акцій на підтримку Сергія Стерненка.

"У всіх має бути одна мета – вигнати окупанта з нашої землі."

Павло Петриченко

Павло Петриченко був цілеспрямованою та рішучою особою, яка завжди надихала людей. Він приєднався до ЗСУ і воював на Херсонському та Донецькому напрямках. Також, він був ініціатором петиції про заборону доступу до онлайн-казино для військових.

Петриченко помер у віці 32 роки, захищаючи свою Батьківщину. Його пам'ять завжди буде жити в серцях українців.