Захоплення судна з українцями: єменські хусити оприлюднили відео

Хусити з Ємену опублікували відео захоплення судна Galaxy Leader у Червоному морі. За словами речника хуситів, це сталося через те, що судно мало відношення до Ізраїлю, країни, з якою вони перебувають у конфлікті.

На записі видно, як гелікоптер з озброєними бойовиками сідає на судно. Це вражаючі сцени операції, яка була проведена яменськими військово-морськими силами. Захоплене судно було доставлене до єменського узбережжя.

Українці можуть знаходитися на борту судна, тому Міністерство закордонних справ України вже зайнялося цим питанням. Вони звернулися до українських посольств, аби перевірити інформацію про український екіпаж та отримати детальні дані від компанії-власника судна.

На цьому відео показана якісна військова операція хуситів проти ізраїльського судна, яка викликала обурення у Ізраїлі. Хусити обіцяють атакувати будь-які судна, які пов'язані з Ізраїлем та потрапляють у їхній радіус дії.

Наразі у екіпажі захопленого судна є громадяни п'яти країн. Ситуація залишається напруженою, і подальші дії хуситів викликають занепокоєння у міжнародній спільноті.