Залужний привітав артилеристів з професійним святом яскравим відео

Головнокомандувач Збройних Сил України, Валерій Залужний, привітав артилеристів і військових інженерів з професійним святом. Вітання воїнам з'явилось на сторінці Залужного у соціальних мережах.

У своєму привітанні, Залужний зазначив, що сьогодні відзначається День інженерних військ, а також День ракетних військ та артилерії. Він подякував кожному воїну-інженеру, ракетнику та артилеристу за службу та захист України. Залужний висловив вдячність за самовіддану роботу, яка полягає у зупиненні ворожих наступів, звільненні нашої землі та нанесенні ударів по окупантах, що демонструє силу і міць українського війська. Він закликав всіх доєднатися і досягти перемоги разом.

По всій Україні триває 618-та доба повномасштабної війни з Росією. За останню добу відбулось 50 бойових зіткнень.

Силами оборони було здійснено 13 авіаційних ударів, завданих по районах зосередження ворожого складу, озброєння та військової техніки. Крім того, зроблено два удари по зенітно-ракетним комплексам противника.

Ракетні війська спромоглися ураженням пункту управління, чотирьох районів зосередження ворожого складу, озброєння та військової техніки, станції РЕБ, складу боєприпасів, восьми артилерійських засобів та інших значущих цілей противника.