Запросив російського барабанщика: у Грузії освистали американський гурт

У вівторок, 15 серпня, у Батумі (Грузія) глядачі освистали фронтмена американського гурту The Killers Брендона Флаверса.

Він запросив російського барабанщика на сцену і сказав, що "всі люди брати". Про це повідомили телеграм-канали NewsGeorgia та Paper Kartuli.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Після чого глядачі бурхливо почали висловлювати своє невдоволення. Частина з них залишила залу на знак протесту.

"На концерті The Killers на сцену вивели російського барабанщика, якого ми супроводжували нашими вигуками, а соліст зі сцени "виховував" нас про братерство Росії та Грузії", розповіла у соцмережі одна із глядачок.

Після цього гурт The Killers в Instagram вибачився. Музиканти зазначили, що не збиралися нікого ображати. Пояснили, що запрошувати на сцену колег із інших країн це їхня традиція, і спочатку їм здалося, що глядачі не проти присутності російського барабанщика.

"Ми розуміємо, що коментар, покликаний припустити, що всі глядачі та фанати The Killers є "братами і сестрами", може бути неправильно витлумачений. Ми не хотіли нікого засмучувати і просимо вибачення. Ми підтримуємо вас і сподіваємося скоро повернутися", додали The Killers.

Режисерка Оксана Байрак, яка завжди мала проросійські погляди, втекла з України до Росії.

Там вона зізнається в коханні Санкт-Петербургу і проводить час з актором Антоном Батирьовим, який підтримує путінську політику. Свої фото вона виставляє в Інстаграм, який закритий для українців. Скріншотами зі сторінки зрадниці поділилася журналістка Аліна Доротюк.