Зеленський про російський терор проти Харкова: мета Росії очевидна

Зеленський про ситуацію в Харкові

Президент України Володимир Зеленський прокоментував ситуацію в Харкові під час візиту до міста.

Він розповів, що відвідав будівництво фортифікацій і наголосив на його важливості: "дуже важливе посилення цього напрямку. Російські терористи повинні бачити, що Харківщина зміцнюється."

Провів нараду з усіма, хто відповідає за захист області та відновлення нормального життя після російських ударів. Пишаюся нашими харків'янами! Вдячний кожному й кожній, хто цими тижнями працював, щоб дати Харкову та області більше електрики, щоб дати більше захисту від російських ударів".

Він наголосив, що зараз створюються всі необхідні умови, щоб зменшити дефіцит електрики: "Харків має отримати легші графіки".

Також урядовці працюють над допомогою місту і області, щоб подолати наявні енерговиклики. "Є правильні пропозиції, ми забезпечимо фінансування". Глава держави також провів зустріч із підприємцями Харківщини.

"Вдячний усім, хто зараз у місті, хто зберігає робочі місця для людей, хто підтримує нормальне життя. Мета Росії абсолютно очевидна – вони хочуть зробити все, щоб витиснути людей із Харкова, з області. Все, чого торкається Путін, перетворюється на руїни. Ми повинні зробити все можливе й неможливе, щоб якнайбільше наших міст і громад були від нього захищені", - додав Зеленський.