Зеленський відповів на потужну промову Байдена

Президент України Володимир Зеленський висловив враження від промови президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена, назвавши її дуже потужною. За допомогою у соціальній мережі Twitter 20 жовтня, Зеленський висловив свою вдячність Вашингтону і пообіцяв, що Україна та США разом не допустять знищення свободи і демократії.

Президент Зеленський зазначив, що вдячний Джо Байдену за його потужну промову. Він також наголосив, що разом вони не допустять інтернет-булінгу, розтокам і тролінгу навіть на своїй долині і не допустять знищення свободи, яка є одною з найважливіших цінностей кожного громадянина України.

Зеленський також підкреслив, що Україна щиро вдячна США за їхню підтримку і непохитну віру в гуманізм, свободу, незалежність та міжнародний порядок, заснований на правилах.

Головною метою спільного зусилля України та США є захист вільного способу життя для всіх людей. Вони розраховують на лідерство Сполучених Штатів у збереженні спільної свободи та протистоянні агресії та тероризму. Україна вважає, що непохитна двопартійна підтримка українського народу в США надихає українських воїнів та всю націю, а також гарантує довгострокову безпеку не тільки для Європи, а й для всього світу.

Президент Зеленський висловив повну підтримку США і віру у їхня здатність уникнути перемоги російського диктатора Володимира Путіна. Він також згадав, що вона очікує фінансову допомогу в розмірі $60 млрд для України, яка відіграє ключову роль у боротьбі проти кремлівського режиму.

Президент США Джо Байден особисто висловив свою підтримку українцям та надію на їхній успіх. Він вважає фінансову допомогу Україні розумною інвестицією, що допоможе українцям перемогти Володимира Путіна і його диктатуру.

Президент Байден вірить, що планується виділити $60 млрд допомоги для України, що становить значну частину запиту на фінансування у розмірі $100 млрд.