Зеленський визнав, що літній контрнаступ ЗСУ не приніс бажаних результатів

Українські захисники не відступають після літнього контрнаступу Збройних сил України, який не приніс очікуваних результатів. Президент України Володимир Зеленський заявив про це під час інтерв'ю AP News.

Зеленський зауважив, що вони воюють з другою армією у світі і, незважаючи на деякі незадовільні аспекти, він задоволений зусиллями українських військових. При цьому, президент визнав, що бажаних результатів контрнаступу не досягнуто через відсутність отримання повноцінної зброї та обмежену наявність сил для швидкого наступу.

Не зважаючи на це, Зеленський наголосив, що Україна не має наміру здаватись та продовжує боротись за свої права. Він впевнений у своїх діях і переконаний, що протягом цієї війни, яка триває вже 646-ту добу, продовжується захист України від Росії.

Протягом останньої доби, Сили оборони України здійснили декілька важливих ударів по російським позиціям, завдаючи значних пошкоджень особовому складу, озброєнню та військовій техніці противника. Бойові зіткнення тривають, демонструючи готовність українських військових захищати свою країну.