"Жирні" кадри: бійці ССО показали, як нищать росіян під Авдіївкою

Загарбники з Росії продовжують наступальні дії біля Авдіївки, намагаючись оточити місто. Але українські захисники стійко тримають оборону та завдають ворогу великих втрат. Про це повідомили відомству Сили спеціальних операцій Збройних сил України.

Солдати ССО показали на відео, як вони знищують важку техніку та живих ворожих бійців.

"Оператори 3-го полку ССО виявили рух ворожої важкої техніки в бік Авдіївки. За допомогою FPV-дронів, ПТРК Javelin і мінометів наші воїни оперативно зупинили ворога" - повідомляють в Збройних силах України.

Внаслідок успішної операції ССО було знищено чотири ворожі БТР, два танки і кілька десятків живих супротивників.

Російські загарбники знову намагаються наступати біля Авдіївки і зазнають значних втрат, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України уранці 20 жовтня. За останні 24 години втрати ворога на Авдіївському напрямку становлять: близько 900 убитих і поранених окупантів, знищено або пошкоджено близько 50 танків і понад 100 одиниць броньованої техніки ворога.

Разом загальна кількість втрат Росії на ранок 20 жовтня становить понад 292 060 окупантів. Протягом цієї доби українські захисники знищили більше 1380 російських ворогів та близько 55 танків і понад 120 російських боєприпасів.