Жителі «ЛНР» відсвяткували Масляну, спаливши Байдена і Зеленського

Своєрідне відзначення Масляної в Луганській Народній Республіці

У станиці Луганській відбулося спалення фотографій лідера України та президента США під час святкування Масляної. Фотографії були прикріплені до опудал і замістили обличчя політиків.

Ця подія відбулася на тлі плакату з закликом прийти на вибори президента РФ.

Нагадаємо, росіяни під час так званих виборів президента псують бюлетені та влаштовують різноманітні диверсії на дільницях.

Згідно з інформацією, на виборах президента РФ Кремль збирає голоси серед окупаційних військ і навіть включає в їхні ряди загиблих солдатів. Окупанти можуть голосувати за кандидата Володимира Путіна навіть без зʼяви на виборчі дільниці, що значно полегшує завдання з фальсифікації результатів.

Наразі, в Росії призначено президентські вибори на 17 березня 2024 року. Основне голосування триватиме три дні. Володимир Путін може залишатися при владі до 2030 року, оскільки пропагандисти заявили про його перевибори з результатом у 90% голосів.

Провокації та несправедливості на виборах президента Росії

Триває триденне голосування на виборах президента РФ, яке розпочалося 15 березня. Проте, на виборах вже зафіксовані провокації, зокрема розповсюджували ручки зі зникаючим чорнилом на виборчих дільницях.

Голова Європейської ради Шарль Мішель навіть привітав Володимира Путіна з перемогою на виборах, які тільки почалися.

Читайте також:

  • Україна має заявити про невизнання «виборів» у Росії. Чому це так важливо
  • Як Навальний та решта російських опозиціонерів забезпечують легітимність Путіна