ЗСУ повідомили, скільки окупантів перебуває на Бахмутському напрямку

Наразі на Бахмутському напрямку знаходиться близько 62 тисяч російських військовослужбовців. Їх кількість залишається майже незмінною, але вони підсилюються резервами для заміщення втрат. Втрати у ворога є серйозними.

Цей напрямок є пріоритетним для ворога, який намагається продовжити своє поступлення у сторону Часового Яру.

Українські військові на Бахмутському напрямку знаходяться в активній обороні та відбивають ворожі атаки. За останню добу було відбите 6 атак.

Противник також намагається наступити у районі Богданівки, Іванівського, Кліщіївки та Андріївки.

Окупанти застосували 19 дронів-камікадзе та здійснили 344 обстріли українських позицій. На Бахмутському напрямку відзначено присутність російських десантників, підрозділів морської піхоти та штурмових підрозділів Z і V, які складаються з колишніх ув'язнених.

За минулу добу українські захисники знищили 135 російських окупантів та 27 одиниць військової техніки.

Вже триває 663-та доба широкомасштабної війни РФ проти України. За цей період відбулося 92 бойових зіткнення. Ворог здійснив один ракетний та шість авіаційних ударів і здійснив 33 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Спільними зусиллями сили оборони продовжують утримувати позиції на лівому березі Дніпра в Херсонській області та завдають уражень противнику. Протягом доби протиповітряна оборона України вбила одну керовану ракету Х-59.