ЗСУ відновили деякі позиції на одному з напрямків: аналіз ISW

Українські та російські війська здійснили просування вздовж лінії Куп’янськ-Кремінна. Українські сили відновили свої позиції на півночі Синьківки. Російські війська також просунулися поблизу бурелому на схід від Тернів.

Бої та контратаки

Є повідомлення про бої та контратаки в районах Синьківки, Іванівки, Тернів, Ямполівки та Білогорівки. Російські війська намагаються взяти під контроль українську наземну лінію зв’язку у Семенівці.

Продовжуються бої на північний захід від Авдіївки в районі Бердичів та Семенівки; на захід від Авдіївки біля Орлівки та Тоненьке; на південний захід від Авдіївки біля Первомайського, Водяного та Невельського.

Також тривають бої на захід і південний захід від Донецька в районах Георгіївки, Красногорівки та Новомихайлівки. Російські війська перебувають під контролем менше 50% Новомихайлівки. Бої також тривають на кордоні Донецько-Запорізької області в районах Старомайорського та Урожайного.

На лівому березі Херсонщини бої відбуваються в районі Кринок. Також був зроблений удар українським Himars по російському центру управління безпілотниками поблизу Чорнянки Херсонської області.