Хвора та цинічна істота знову розмовляла з собою по телебаченню: Зеленський прокоментував звинувачення Путіна проти України

Зеленський коментує звинувачення Путіна
Зеленський коментує звинувачення Путіна

Президент України Володимир Зеленський висловив подяку всім, хто працює над усуненням наслідків російських ударів.

Київ – балістика сьогодні, пошкоджені будинки, будівля Академії мистецтв. Постраждали люди – усім надано необхідну допомогу. Слава богу, в Академії не було дітей.

Розбір завалів продовжується протягом дня. Одеса і Миколаїв зазнали ударів по енергооб'єктах, ситуація складна, але всі необхідні служби і ремонтні бригади були залучені до відновлювальних робіт.

Сьогодні в Одесі знову був удар, в результаті якого люди отримали травми. Харків також перебуває у важкій ситуації, але кожен день приносить місту деяку полегшення. Я щиро вдячний всім, хто працює для міста, всім, хто піклується про людей і допомагає один одному", - заявив він.

Президент наголосив, що зараз надзвичайно важливо приділяти увагу тим, хто потребує допомоги.

"Навіть якщо людям незручно просити допомоги, будь ласка, самостійно придивіться до навколишніх, підтримайте їх, не залишайте їх самотніми у складних ситуаціях", - додав президент.

Зеленський також висловив свою думку про заяви російського диктатора:

Сьогодні Путін знову розмовляв сам із собою, і це знову транслювали по телебаченню. Він знову звинувачує Україну. Хвора й цинічна істота. У нього всі – терористи, окрім нього самого, хоча сам він живиться терором уже два десятиліття. Він – найбільший посередник терору. Цей запит на терор і насильство зникне разом із ним, коли його не стане. Ніхто більше не буде його послуховником".

 

Читайте також