Президент сказав, скільки окупантів знищили біля Бахмута

Президент сказав, скільки окупантів знищили біля Бахмута

На Бахмутському напрямку менш ніж за тиждень знищили понад 1100 солдатів ворога.

І ще як мінімум півтори тисячі санітарних ворожих втрат це поранення, які несумісні для них із продовженням боїв. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

"Менш ніж за один тиждень за час із 6 березня й лише на одному Бахмутському напрямку вдалося знищити понад 1100 солдатів ворога це безповоротні втрати Росії, втрати саме там, під Бахмутом. Плюс іще як мінімум півтори тисячі санітарних ворожих втрат це поранення, які несумісні для них із продовженням боїв. Плюс знищено десятки одиниць ворожої техніки. Плюс спалені російські склади боєприпасів понад десять", сказав президент.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Зеленський подякував воїнам "Хортиці" й "Таврії", "які бʼються на найгарячіших напрямках у максимально жорстких умовах".

"Дякую кожному воїну Збройних сил України, нашої розвідки бійцям "Шамана", нацгвардійцям, нашим прикордонникам усім, хто справді бʼється за українську землю, за Бахмут", звернувся президент.

Також Зеленський відзначив артилеристів, десантників.

"Дякую бійцям "Таврії", які результативно воюють у районах Авдіївки та Марʼїнки. Артилеристам 55-ї окремої бригади "Запорізька Січ", воїнам 35-ї окремої бригади морської піхоти, 74-го окремого розвідбату, нашій "Сімдесятдевʼятці" десантникам", звернувся глва держави.

Читайте також: