Пригожин розпродає активи й скорочує чисельність ПВК "Вагнер"

Пригожин розпродає активи й скорочує чисельність ПВК

Фінансист, засновник і ватажок найманців приватної військової компанії "Вагнер" Євген Пригожин має "значний фінансовий стрес".

Пригожин розпродає свої активи всередині і за межами Росії, заявив кореспондент ВВС Гордон Корера із посиланням на неназваного західного чиновника.

"Здається, у нього проблеми з грошовими потоками. Тому він скорочує чисельність особового складу ПВК", сказав чиновник від час брифінгу для преси.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Джерело додало, що пересування Пригожина в останні тижні були "обмеженими", але в Білорусі він був. Літак Пригожина здійснював вильоти досить часто, але не завжди можна стверджувати, що в ньому перебував сам Пригожин.

Російський диктатор Володимир Путін досі занепокоєний потенційними загрозами, які можуть представляти "вагнерівці" на чолі з ватажком ПВК Євгеном Пригожиним. Про це свідчить рішення продовжити візит до самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка, щоб детально обговорити "важливі теми".

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден порадив ватажку приватної військової компанії "Вагнер" Євгену Пригожину остерігатись отруєння.

Під час заколоту приватної військової компанії "Вагнер" російські військові отримали наказ перехопити бойовиків, але не виконали його. Силовики РФ нічого не робили для виконання наказу російського диктатора Володимира Путіна, сказано в журналістському розслідуванні Reuters.

Читайте також: