Україна розробляє план посилення, «Ашан» продає свій бізнес у РФ. Головне за 24 жовтня

Україна розробляє план посилення нацбезпеки
Україна розробляє план посилення нацбезпеки

Україна розробляє план посилення своїх внутрішніх справ. Монголія порушила Римський статут, не заарештувавши Путіна. Французька група Auchan продає свій бізнес в Росії. Також на Тернопільщині затримали начальника районного ТЦК.

ДБР викрило працівників Голосіївського РТЦК, які заробляли на ухилянтах

Державне бюро розслідувань розкрило діяльність групи працівників Голосіївського РТЦК та СП Києва, які допомагали ухилятись від мобілізації. Вони були затримані з мільйонами готівки і елітним автопарком.

Працівники РТЦК та голова військово-лікарської комісії організовували схему незаконного ухилення від призову. Один зі затриманих вже був підозрюваним у подібних злочинах.

Міжнародний кримінальний суд визнав, що Монголія порушила Римський статут

Монголія не заарештувала Путіна за ордером МКС, тим самим порушивши Римський статут. Це діяла перешкоджає роботі МКС, яка не може виконати свої функції та повноваження через це.

Україна розробляє внутрішній план посилення

Президент України доручив членам Ставки підготувати і реалізувати внутрішній план посилення країни. За цей план буде відповідати секретар РНБО. План охоплюватиме різні сфери, включаючи оборонні, економічні та інформаційні.

«Ашан» продає свій бізнес у Росії

Французька компанія Auchan знаходить покупця для свого бізнесу в Росії. Підписання угоди може відбутися найближчим часом. Водночас компанія залишається в Україні.

На Тернопільщині затримано начальника районного ТЦК

Правоохоронці вручили підозру начальнику районного ТЦК на Тернопільщині. Він вимагав хабар в обмін на відстрочку від мобілізації.

Читайте також