В Укрпошті відповіли, що робити з "втраченими" посилками з AliExpress

В Укрпошті відповіли, що робити з

Українець звернувся до служби підтримки "Укрпошти" з проханням отримати документ, що підтверджує, що він не отримав посилку з-за кордону. Чоловік був занепокоєний тим, що термін захисту посилки на AliExpress скоро закінчується, а це означає, що в разі проблеми з вантажем він може втратити свої гроші.

Про це повідомляє "Хвиля", яка посилається на коментарі служби підтримки "Укрпошти" у соціальній мережі Фейсбук.

"У посилки через 7 днів закінчується термін захисту на AliExpress, надайте будь ласка документ, який підтверджує, що я її не отримав. Можна в особистих повідомленнях або напишіть туди, і я надам вам свою електронну адресу, на яку ви надішлете документ", - написав чоловік.

Укрпошта заявила, що повідомлення про відправлення відбувається під час обробки в місці міжнародного поштового обміну перед відправкою адресату. Проте українець підкреслив, що йому не потрібна інформація про місцезнаходження посилки, а він вимагає офіційний документ, який підтвердить, що він не отримав посилку.

Представник компанії запросив від чоловіка повні дані адресата українською та англійською мовами у приватному повідомленні, щоб підготувати запитуваний документ.

Нагадаємо, ми раніше повідомляли, що "Укрпошта" почала ставити нові типи поштових відділень замість тих, що були зруйновані.

Читайте також: