"Він незручний мужик і має хороший удар" - Ф'юрі висловився про Нганну

Тайсон Ф'юрі поділився своїми враженнями від перемоги над Френсісом Нганну, яка стала для нього однією з найважчих битв за останні 10 років. "Циганський король" наголосив, що цей поєдинок не був запланованим і визнав Нганну як чудового спортсмена та боксера.

Він також додав, що Нганну був непередбачуваним суперником з сильним ударом, і він високо його цінує. Нганну пасивно виступав і очікував ударів від Ф'юрі, влучивши його по затиличній частині голови. Ф'юрі зазначив, що хоча битва була складною, він все ж здобув перемогу.

Вночі 29 жовтня відбувся виставковий поєдинок між володарем поясу WBC у важкій вазі Тайсоном Ф'юрі і колишнім чемпіоном ММА Френсісом Нганну.

Ф'юрі показував активну гру, але Нганну вміло відповідав на його атаки. У третьому раунді дебютант здарно вдарив чемпіона WBC по голові, в результаті чого останній опинився на ковзанці. Ф'юрі був залучений до нокауту, але зміг продовжити поєдинок.

Після цього чемпіон став ущільнювати захист, остерігаючись потужних ударів свого суперника, і у кінці виступу зумів здобути перемогу роздільним рішенням суддів.