Як прибрати вм'ятину на автомобілі за допомогою звичайної пластикової пляшки: лайфхак

Пошкодження на автомобілі не завжди виникають внаслідок аварій. Вм'ятина може з'явитися на кузові після того, як на нього потрапив м'яч, град, камінь або інші невеликі предмети.

Здається, що єдиний варіант у такій ситуації - провести дорогий ремонт. Проте не варто спішити до автосервісу. Найчастіше проблему можна вирішити самостійно, пише ТСН.

Як прибрати вм'ятину на машині самостійно?

Одним із варіантів є використання звичайної пластикової пляшки. Для цього зніміть з неї кришку і обробіть верхню частину наждачним папером, щоб зробити її гладкою.

Далі поверніть кришку на пляшку і налійте на неї невелику кількість термоклею. Приклейте ємність з пластику до кузова автомобіля так, щоб кришка охоплювала центр вм'ятини.

Почекайте, доки клей затвердіє, потім візьміть за пляшку і різким рухом відірвіть її назад. Глибина на кузові авто повинна повністю зникнути.

Зверніть увагу, що на поверхні можуть залишитися сліди застиглого клею. Їх можна швидко і легко видалити за допомогою етилового спирту.

Існує інший цікавий спосіб вирішення проблеми - використання широкого і міцного скотчу. Для цього наклейте скотч вздовж пошкодження, забезпечивши, щоб кінці заходили за межі вм'ятини.

Поруч з невеликим нахиленням наклейте ще кілька шарів скотчу. Повторіть цю дію, проте тепер скотч повинен бути розташований в поперечному напрямку, утворюючи фігуру хреста.

Кількість шарів залежить від розміру пошкодження, але краще не жаліти скотчу. Завершальним етапом є відклеювання нижнього шару скотчу і різкий рух, за допомогою якого конструкція від'єднається, піднімаючи метал і зникла вм'ятинка.

Багато автомобілістів додають азот у шини своїх авто, проте це не має сенсу, якщо ви не гонщик.

Згідно з механіком Скотті Кілмером, такий спосіб є марною тратаю грошей. Він розповів про це в одному зі своїх відео на YouTube, пише Express.