Як за допомогою підручних засобів прибрати сольові розводи ну взутті із замші

Догляд за взуттям взимку допоможе зберегти його зовнішній вигляд і функціональність. Також це подовжить термін його служби. Gazeta.ua розповість про цікаві ідеї щодо догляду за взуттям у період морозів.

Зокрема, багато хто з власників взуття із замші стикаються з неприємною проблемою - білі розводи, що утворюються на чоботях через хімічну обробку льоду на вулицях.

Якщо у вас чоботи з "примхливої" замші темного відтінку, почніть з простої процедури. Просто обробіть поверхню взуття за допомогою кавової гущі. Цей метод допоможе прибрати білі розводи, повернувши чоботям колишній вигляд.

Після цього, не забудьте струсити надлишки кавової гущі і обробити взуття захисним засобом, щоб уникнути повторного утворення розводів.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Житній хліб виявляється відмінним помічником в боротьбі з розводами. Просто візьміть м'якою стороною шматок житнього хліба і натріть ним чоботи до повного зникнення розводів. Цей метод швидко і якісно допомагає повернути взуття привабливий зовнішній вигляд.

Сира картопля - це ще один ефективний засіб, здатний усунути розводи. Просто натріть проблемні ділянки взуття сирою картоплею.

Це працює завдяки вмісту крохмалю в картоплі, який допомагає ефективно видаляти білі розводи. Як тільки розводи зникнуть, обробіть взуття щіткою і покрийте її шаром захисного засобу.

Чоботи - найрозповсюдженіше взуття осені. Цього року дизайнери презентували безліч варіантів взуття на будь-який смак.

Зокрема, slouchy вище коліна - для тих, хто хоче зробити взуття додатковим шаром в образі; челсі - для тих, хто цінує комфорт і віддає перевагу класичним моделям; жокейські - для тих, хто веде активний спосіб життя. Про це пише Elle.