Арестович засвітився на прогулянці у Центральному парку Нью-Йорка (фото)

Колишній радник президента України зловився на прогулянці у Нью-Йорку

Олексій Арестович, колишній радник голови Офісу президента України, був помічений на прогулянці в Центральному парку Нью-Йорка. Про це повідомляє видання tabloid з посиланням на анонімного автора фото. За інформацією знімків, вони були зроблені 28 грудня цього року.

Блок галереї

«ТаблоID перевірив дату і координати місця зйомки за допомогою Metadata, і, якщо їх не було змінено навмисне, вони співпадають з твердженнями автора», - наголошується в публікації.

Видання звернулося до Арестовича у соцмережах з питанням, чи перебуває він дійсно у Нью-Йорку, з якою метою і коли повернеться до України. Але наразі ексрадник голови Офісу президента не надав відповіді на ці питання.

На згадку, народний депутат Олексій Гончаренко раніше повідомляв, що бачив Арестовича у Нью-Йорку у вересні 2023 року. Запис відповідного відео він опублікував у своєму Telegram-каналі.

Треба згадати, що забарвлений проросійськими поглядами Арестович заслінувся ще однією заявою. У інтерв'ю російській журналістці Юлії Латиніній він стверджував, що Україна та Росія мають подати позов до західних країн після укладання миру.

Крім того, журналістки Яна Брензей та Емма Антонюк, авторки YouTube-каналу "Палає", показали, що Арестович пропагує сексизм, стереотипи, насилля щодо жінок та мізогінію у своїх лекціях. Після цього Нацполіція розпочала кримінальне провадження проти Арестовича за цим фактом.