Ярмоленко повернувся у київське "Динамо"

До футбольного клубу "Динамо" повернувся півзахисник Андрій Ярмоленко.

Новий контракт Андрія зі столичним клубом розрахований на 2 роки. Про це повідомляє пресслужба команди.

Знаменитий гравець "біло-синіх" виступав за "Динамо" з 2006 по 2017 роки.

У складі основної команди "Динамо" Ярмоленко дебютував 11 травня 2008 року, в матчі проти полтавської "Ворскли". До того моменту виступав за дублюючий склад та "Динамо-2".

За майже десять років перетворився на справжнього лідера та капітана "Динамо", тричі завоювавши з киянами чемпіонство, двічі Кубок України та тричі Суперкубок.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Неодноразово визнавався найкращим гравцем сезону вболівальниками "Динамо", а також футболістом року в Україні за версією різних видань.

За цей період в "Динамо" Ярмоленко взяв участь у 341-му матчі в різних турнірах (228 УПЛ, 44 Ліга Європи, 36 Ліга чемпіонів, 27 Кубок України, 6 Суперкубок України), забивши в них 137 голів (99 в УПЛ, 12 у ЛЄ, 7 у ЛЧ, 19 у КУ).

Ярмоленко є лідером серед гвардійців збірної України за всі часи. На його рахунку наразі 115 матчів у складі національної команди.

У серпні 2017 року "Динамо" домовилось про трансфер Ярмоленка в дортмундську "Борусію". За рік він перейшов до лондонського "Вест Гема", де провів 4 сезони. Після цього Ярмоленко провів сезон у клубі з ОАЕ "Аль-Айн", контракт з яким завершився цього літа.

В "Динамо" Андрій повертається у статусі вільного агента, вирішивши виступати в рідній країні у важкі для неї воєнні часи.

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу входить в останній рік контракту з вітчизняним грандом.

Клубний менеджмент повинен запланувати кастинг претендентів на потенційно вакантне місце.

"РБК-Україна" розглянув п'ятірку кандидатів, які можуть замінили румунського спеціаліста на посаді головного тренера столичного клубу.