Бахмут показали з висоти пташиного польоту: кадри шокують

У мережі показали відео, на якому знято Бахмут на Донеччині з висоти пташиного польоту.

Російські окупанти не полишають спроб захопити місто й постійно атакують його. Ворог з артилерії та мінометів знищує цивільну інфраструктуру, намагається розв'язати вуличні бої, пише журналіст Юрій Бутусов в Telegram 18 грудня.

"Оборона міста українськими захисниками триває. Батальйон розвідки "Скала" спільно з іншими бригадами й підрозділами ЗСУ завдає вогневе ураження по ворогу", йдеться в публікації.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Як видно на відео, вцілілих будівель у Бахмуті майже немає. Над містом нависає густа хмара диму після постійних ракетних обстрілів. Деякі з будівель палають.

Бахмут вже тривалий час залишається найгарячішою точкою бойових дій на східному фронті. Зараз місто нагадує пекло, яке опинилося в сучасному світі - на Бахмут та позиції української армії щодня падають десятки тисяч снарядів.

Президент Росії Володимир Путін поставив своїм військам завдання до Нового року захопити весь Донбас. Важливим для нього є Бахмут, заявив генерал армії та ексочільник Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж.