Через негоду на Львівщині на трасі Київ-Чоп обмежено рух вантажівок

Обмежено рух вантажних автомобілів через погіршення погоди

21 грудня заборонений рух вантажних автомобілів на ділянках доріг М-06 Київ-Чоп і Н-13 Львів-Самбір-Ужгород. Причиною є сильні снігопади та погана видимість. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

«У зв'язку з сильними опадами снігу та поганою видимістю 21 грудня з 21:30 тимчасово обмежено рух вантажних автомобілів», – сказано в повідомленні.

Заборонений рух авто на таких ділянках:

  • автодорога М-06 Київ-Чоп на 620-750 км;
  • автодорога Н-13 Львів-Самбір-Ужгород на 80-195 км.

Водіїв вантажівок попросили користуватися місцями для відстою, а на згаданих ділянках діє снігоприбиральна техніка.

Голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що це стосується доріг М-06 Київ-Чоп від села Козьова до Івашківського перевалу та Н-13 Львів-Самбір-Ужгород від Старого Самбора до Ужгородського перевалу на кордоні Львівської і Закарпатської областей.

«Завтра на території Львівської області прогнозують пориви вітру до 22 м/с. Уночі місцями сильний вітер 25 – 27 м/с. На півдні території – значний мокрий сніг з налипанням. Подекуди хуртовини. На дорогах ожеледиця. Врахуйте це перш ніж вирушати в дорогу», – написав він.

У Харківській області через негоду постраждали тисячі споживачів, яким було припинено електропостачання.

Сьогодні та завтра на території України очікуються сильні вітрові умови.

У зв'язку з негодою оголошено ІІ рівень небезпечності (помаранчевий). Це означає, що погодні явища можуть становити реальну загрозу для населення, інфраструктури та навколишнього середовища, тому слід бути дуже обережними при перебуванні на вулиці.