Ці п'ять знаків купатимуться у славі і грошах - гороскоп на вихідні

Вихідні 30 вересня і 1 жовтня будуть багаті на події. Таланитиме винахідникам. Навіть дрібні видумки здаватимуться іншим шедеврами. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У суботу не сидітиметься на місці, - говорить астрологиня. - Займіться наведенням ладу в домі чи офісі. Попрацюйте в саду. Можна вирушити в невеликий похід. Але пам'ятайте про підвищену небезпеку травмування цього дня. Менше говоріть, більше працюйте фізично. Так можна буде уникнути неприємних зіткнень з негативно налаштованими людьми. Протягом суботи може непокоїти головний біль. Майте при собі знеболювальне. Більшість зустрічей краще планувати на неділю. Цей день буде спокійним. Сходіть в гості, запрошуйте до себе приємне товариство. Приязне спілкування зарядить вас позитивом на весь день. Гастрономічні експерименти будуть вдалими. Тельці, Раки, Діви, Леви і Водолії купатимуться у славі і грошах. У ці вихідні вам варто загадувати бажання і робити усе для того, аби воно здійснилося якомога швидше".

Овен (21 березня 20 квітня)

На вихідних варто оновлювати гардероб. Візит до перукаря чи візажиста заплануйте на суботу. Відчуття смаку не підведе.

Телець (21 квітня 20 травня)

Це вдалий час для шопінгу. Не витрачайте усе. Частину заробленого віддайте на благодійність. Допоможіть матеріально родинам, чиї близькі воюють. Все добре повернеться до вас сторицею.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Не опустіть шанс познайомитися з цікавою людиною. Іти на побачення краще наступного тижня. Зараз ефективною буде переписка.

Рак (22 червня 22 липня)

Грошей у кишені стане більше. Не варто планувати вечірку. Самі ж її зіпсуєте. Вам зараз хотітиметься спокою. Використайте усі можливості для укріплення матеріального становища. Подумайте, як можна вигідно вкласти свої кошти.

Лев (23 липня 23 серпня)

Виникне бажання похвалитися своїми досягненнями. Не перебільшуйте власних чеснот. Говоріть правду або промовчіть. Чим менше ви розповідаєте, тим краще підуть ваші справи.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Жадатимете спокою. Задумайтеся, як би хотіли змінити своє життя. Частину заробленого відкладіть на подарунки. Дні народження святкуватимуть батьки та друзі.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Будьте готові ризикувати і робити те, чого не доводилося раніше. Ефективність роботи залежатиме від вашого самопочуття. Якщо візьметеся за справи у гарному настрої, все піде як по маслу.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Ніколи не пізно самовдосконалюватися. Ви маєте усі шанси зробити черговий крок до кар'єрного росту. Це вдалий час для переговорів і робочих нарад. Вечір суботи присвятіть дітям. Вони потребують вашої уваги. У неділю варто поїхати на екскурсію чи влаштувати невеличкий сімейний пікнік.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Багато справ розпочнете, але довести до ладу не вдасться жодну. Досить позбавляти себе відпочинку. Присвятіть ці вихідні подорожі та зустрічам з друзями. Відвідайте родичів, яких давно бачили.

Козоріг (22 грудня 20 січня)

Можна розпочинати ремонт чи реконструкцію приміщення. Майстри здивують вас імпровізацією. Їхні ідеї вигідно підкреслять усі переваги вашої оселі.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Достатньо натхнення і можливостей, аби досягти якомога більше. Робота приноситиме вам задоволення. Рідні підуть на зустріч і візьмуть на себе частину домашніх обов'язків.

Риби (21 лютого 20 березня)

Будете джерелом натхнення для друзів. У ваше життя прийде справжнє кохання. Виходьте частіше на люди, не відмовляйтеся від побачень.

У жовтні багато хто відчує приплив сил та натхнення. З'являться ідеї на мільйон. Астрологиня розповіла, яким чотирьом знакам слід приготуватися до найщасливішого періоду у їхньому житті.