Є влучання в об'єкт енергетичної інфраструктури: фото наслідків обстрілу Харківщини

Атака окупантів на Харківщині: загинуло 4 людини, 12 поранених

Нічною атакою окупантів на Харківщині було пошкоджено енергетичну інфраструктуру. Загалом у результаті атаки зазнали пошкоджень 14-поверховий будинок, житлові будинки, магазини, автомобілі та інші об'єкти цивільної інфраструктури. Про це повідомила пресслужба Харківської обласної прокуратури.

Коли на місце приїхали профільні служби для ліквідації наслідків, стався повторний удар окупантів. Загинули троє рятувальників, ще один працівник ДСНС та один поліцейський отримали поранення. Також загинула 68-річна жінка. Загалом внаслідок російських ударів по вказаному району загинуло чотири людини (троє рятувальників та 68-річна жінка)

Внаслідок атаки також були поранені 12 осіб, зокрема рятувальник, поліцейський, медична сестра та дев'ять мирних мешканців Харківської області.

Прокуратура вже розпочала досудове розслідування щодо порушення законів та звичаїв війни, згідно зі статтею 438 Кримінального кодексу України.

У ніч проти 4 квітня Харків та область були піддані масованим атакам безпілотників. Атака спричинила серйозні пошкодження об'єктів інфраструктури та призвела до загибелі чотирьох осіб і поранення 12 людей.