Фінансовий успіх та купа нових можливостей – астрологиня назвала чотири найщасливіші знаки

27 вересня утримайтеся від ремонту. Майстри тільки зіпсують інтер'єр. Результат їхньої роботи буде вам не до смаку. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цієї середи доведеться долати помітні перешкоди для досягнення мети, - говорить астрологиня. Емоційно складний день. Підводитимуть партнери. Повільно рухатиметься транспорт. Майте запас часу для кожної справи. Пильнуйте на дорозі. Не час іти на співбесіду заради здобуття престижної посади. Співрозмовники перш за все помічатимуть ваші недоліки, аніж чесноти. Приділіть більше уваги літнім людям. Вони потребуватимуть розради й підтримки. Непросто буде й підліткам. Поділіться з ними власним досвідом виходу з проблемних ситуацій. Підвищується схильність до збільшення ваги. Контролюйте кількість спожитих калорій. Голодувати не можна. Є ризик спровокувати виразкові процеси у шлунку. Фінансовий успіх та купа нових можливостей цього дня чекають на Дів і Стрільців, Раків і Скорпіонів. Ці чотири знаки будуть найщасливішими".

Овен (21 березня 20 квітня)

Ви господарі свого життя. Багато чого досягли, а це додаватиме впевненості у власних силах. Гроші надійдуть вчасно. Але підписувати фінансову документацію не слід, як і оформляти спадщину чи заповіт.

Телець (21 квітня 20 травня)

Щасливий збіг обставин допоможе вам відчути себе людиною, яка рухається у правильному напрямку. Не залежуйтеся на дивані. Працюйте на перспективу. Заробітки перевищать очікування.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Більше заробити вдасться у першу половину дня. Прокидайтеся раніше. Борги повернуть ті, хто давно позичив гроші. Досить побиватися за долю стосунків, які вичерпали себе. Все вирішиться на краще без вашої участі.

Рак (22 червня 22 липня)

Розвивайте власні таланти. Зосередьтеся на тому, що вас цікавить не один рік. Те, що вивчите зараз, допоможе добре заробляти у майбутньому. Будьте готові до появи нових людей у вашому оточенні.

Лев (23 липня 23 серпня)

Робота відступить на другий план. Через це втратите контроль над підлеглими та заробите менше, ніж сподівалися. Будете прив'язані до дому. Опіки потребуватимуть літні родичі. Доведеться допомагати людям, яких любите.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Заробітки зростають. У середу варто брати додому тварину. Вона стане справжнім другом для сім'ї. Відновити сили допоможе читання книг та похід у кінотеатр.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Справи підуть угору. Встигатимете більше, ніж сподівалися. Час задуматися над розширенням свої діяльності. Готуйтеся вирішувати долю підлеглих і колег. Нерухомість краще купувати та винаймати на вихідних.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

З великими покупками краще зачекати. Вкладете гроші у речі, які не слугуватимуть довго. Матимете натхнення і можливості допомагати усім навколо. Присвятіть кілька годин друзям. Вони розраховують на вас як на хорошого психолога.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Не плануйте побачень і переговорів. Важко йтиме торгівля. Очікування не дадуть результату. Сховайте смартфони. Більше часу проводьте з коханими і дітьми.

Козоріг (22 грудня 20 січня)

Не приховуйте своїх бажань. Подавайте заявки на участь у конкурсах. Перемога буде за вами. Можна подбати про розширення бізнесу. Запрошуйте нових співробітників до колективу. Це будуть надійні і працьовиті однодумці.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Фінансовий підйом не за горами. Продумайте свої справи та бюджет на рік вперед. Утримайтеся від прийняття доленосних рішень. Кохані жадатимуть любові. Проводьте разом увесь вільний час. Це надихатиме вас обох.

Риби (21 лютого 20 березня)

Добре вестиметься тим, хто виготовляє щось своїми руками. Займайтеся живописом і фотографією, шийте одяг, виготовляйте прикраси.

У жовтні багато-хто відчує приплив сил та натхнення. З'являться ідеї на мільйон. У фінансовому прогнозі астрологиня розповіла, яким чотирьом знакам слід приготуватися до найщасливішого періоду у їхньому житті.