Хмарно з проясненнями: прогноз погоди на 22 квітня

Прогноз погоди на 22 квітня

Україна очікує хмарну погоду з проясненнями та дощем, повідомляє Укргідрометцентр.

Вночі у північних та більшості центральних областей та вдень - у всій країні, крім північної частини та східних областей, очікуються дощі. У деяких місцях можливі грози. Вітер буде змінний, переважно західний і південно-західний, зі швидкістю 7-12 м/с, а вночі в деяких регіонах будуть пориви до 15-20 м/с.

Температура повітря вночі на заході країни становитиме 1-6°С, на поверхні грунту можливі заморозки 0-3°. Вдень температура підніметься до 6-11°С. На решті території вночі очікуються 3-8°С, а вдень - 10-15°С. В південно-східній частині країни стовпчик термометра покаже 14-19°. На високогір'ї Карпат буде без опадів, але вночі та вдень також буде прохолодно, приблизно 0°С.

Погода на Київщині

Сьогодні на Київщині прогнозують хмарну погоду з проясненнями. Вночі дощ, але вдень опадів не очікується. Вітер буде західний зі швидкістю 7-12 м/с, а пориви вітру вночі можуть досягати 15-18 м/с. Температура вночі становитиме 3-8°С, а вдень підніметься до 10-15°. У столиці київській вночі очікується 4-6°С, а вдень буде трохи тепліше - 12-14°С.