Ігор Кондратюк розкритикував відбір на Євробачення

17 грудня відбувся фінал Національного відбору на пісенний конкурс Євробачення-2023.

Переможцями стали гурт TVORCHI, які отримали найбільше балів від суддів та глядачів. Проте їхню пісню Heart of Steal не оцінив продюсер Ігор Кондратюк, пише "24 канал".

"Вперше за всі роки моїх спостережень за Національним відбором на Євробачення, я не задоволений рівнем конкурсних пісень. Хіба що я зовсім відстав від музичного життя… Чи то війна притупила рецептори позитивного сприйняття?", розкритикував Кондратюк учасників.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Ще перед самим шоу Кондратюк казав, що сумнівається, що хоча б одна композиція може стати хітом.

"Я прослухав усі десять пісень, і не почув жодного хіта. Чи то в мене проблеми зі сприйняттям сучасної музики під час війни, чи щось ще, не знаю. Але, на мій погляд, TVORCHI, здається, втретє беруть участь у Нацвідборі (вдруге Gazeta.ua), і їхні попередні пісні були яскравішими", сказав він.

На його думку, колектив виставив свій найкращий хіт, але і в ньому було багато банальності.

Tvorchi гурт з Тернополя. Був заснований 2018 року саунд-продюсером Андрієм Гуцуляком та вокалістом Джеффрі Кенні. Вони познайомилися випадково, на вулиці Гуцуляк вирішив поспілкуватися зі студентом з Нігерії Кенні, щоб перевірити свій рівень англійської.

Згодом Гуцуляк став музичним продюсером, а Кенні автором текстів та вокалістом. Вони створюють музику у стилях поп, інді-поп та електроніка.