Jerry Heil, Соловій, Камінська, Огнєвіч: історії зірок, яких переслідували неадвекватні фанати

Зірок шоу-бізнесу часто переслідують неадекватні фанати.

Вони можуть зривати концерти й навіть погрожувати. Про це пише Уніан.

Jerry Heil

У 2020 році співачка переїхала через наполегливого прихильника. Він знайшов адресу її квартири по фото й часто навідувався у "гості".

"Серед шести корпусів знайти мій балкон на 21 поверсі це треба постаратися. Я не знаю, що він хоче, але мене просто налякала ця ситуація", розповідала артистка.

Зараз у неї з'явився новий переслідувач. Невідомий чоловік вже понад рік погрожує і лякає зірку.

"Накручує і скручує мені підписки у всіх соцмережах. До війни з Іркутська приїхав до Львова. Наша поліція не виявила в його повідомленнях нічого страшного і посміялася", написала співачка в Telegram.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Злата Огнєвіч

До повномасштабного вторгнення РФ в Україну артистці писав Вадим Лебідь. Він часто приходив на територію ЖК, де живе артистка, особисто погрожував їй і її батькові.

Огнєвіч написала заяву в поліцію, почалося розслідування. Однак у зв'язку з повномасштабним вторгненням слідство затягнулося.

Нещодавно, у зірки з'явився новий переслідувач. Він приходить до неї додому, просить консьєржку покликати співачку і довго не йде.

Христина Соловій

Артистку два роки переслідував маніяк. Він зривав їй концерти, поширював в мережі її особисті дані, займався кібербулінгом. Соловій звернулася до полції і недоброзичливця заарештували.

Слава Камінська

Зірка стала жертвою божевільного маніяка. Він приходив під двері її квартири і чатував після концертів. Пізніше виявилося, що шанувальник психічно нездоровий.

Співачка Оля Полякова пригадала роки, коли жила у Вінниці. Вона заявила, що свого часу зіштовхнулася з усім, що було пов'язано з рекетом. За словами зірки, її не раз намагалися зґвалтувати і вивозили для цього за місто.