Коли секс стає рідкістю: як його відсутність впливає на сімейні стосунки

Поганий секс або його відсутність може викликати значні проблеми у сімейному житті.

Щоб стосунки у шлюбі були щасливими та здоровими, важливо виділяти час один для одного, навіть якщо ви вже довгий час разом, пише 24tv.

Що впливає на сексуальне життя сімейних пар Відсутність сексуальної близькості

Якщо у партнерів сексуальні стосунки завжди відкладаються "на потім" або вони давно не відбувалися, це може бути тривожним сигналом. Відсутність сексуальної близькості може призвести до віддалення між партнерами й виникнення напруги у сім'ї.

Втрата інтересу

Один зі способів уникнути сексу, якщо він не приносить задоволення, це тримати дистанцію. Партнери можуть почати затримуватися на роботі, проводити більше часу з друзями або навіть перестати розмовляти між собою та цікавитися життям один одного. Це веде до віддалення і втрати інтересу до партнера.

Виникнення конфліктів і роздратування

Коли секс стає рідкістю, партнери можуть почати відчувати роздратування один до одного. Відсутність фізичного контакту, поцілунків і ніжних дотиків може призвести до конфліктів і погіршення настрою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо дратує і бісить чоловік: сім дієвих порад, як себе опанувати

Зрада і розриви відносин

Зрада стає одним із наслідків поганого сексуального життя, і вона може призвести до розриву сім'ї.

Насильство від одного з партнерів

Якщо відносини не влаштовують одного з партнерів, він може виявляти агресію або насильство, показуючи таким чином свою фрустрацію і незадоволення. Це може важко пережити для іншого партнера і призвести до фізичних і психологічних травм.

Розлучення

На жаль, "крапкою" поганого сексу може стати розлучення. Терпіння партнерів має свої межі. Якщо проблема не вирішується, то вони можуть вирішити розійтися.

Якщо вам добре з вашим чоловіком у житті, але ви не відчуваєте задоволення від занять любов`ю з ним це проблема, яка може стати початком кінця відносин.

З часом секс стає буденністю і вже не дає таких яскравих емоцій, як раніше. Щоб врятувати стосунки, для початку розберіться у собі. Поставте запитання, що саме вас не влаштовує у сексі. Обговоріть із партнером свої сексуальні бажання і вподобання. Частіше акцентуйте на тому, що вас приваблює у партнерові.