Комерційний директор ФК «Дніпро-1» заявив, що Коломойський не є інвестором клубу

Комерційний директор футбольного клубу "Дніпро-1" В'ячеслав Фрідман заявив в інтерв'ю, що Ігор Коломойський не є інвестором клубу. Він підкреслив, що гроші в клуб не надходять від Коломойського.

"Він не є головним інвестором нашого клубу і не є його інвестором взагалі. Від Коломойського гроші у клуб не надходять", - підкреслив Фрідман.

Також він зазначив, що справа про нестачу грошей у "Приватбанку", в якій фігурує Ігор Коломойський, розвалилась. Тому Фрідман не розуміє, чому Коломойський перебуває у СІЗО.

2 вересня було затримано Ігоря Коломойського з можливістю внести заставу в розмірі 509 млн гривень. А 7 вересня йому була пред'явлена друга підозра щодо заволодіння 9,2 млрд грн "Приватбанку".

Олігарх написав листа до генерального прокурора з проханням особисто втрутитись у ситуацію, де він скаржився на упередженість представників його офісу та затягування розслідування.

Рішення суду щодо коломойського

21 грудня Київський апеляційний суд розглянув оскарження ухвали слідчого судді Шевченківського районного суду про продовження строку утримання під вартою Ігоря Коломойського. Суд залишив його під вартою до 26 січня 2024 року, однак знизив розмір застави до 2 млрд 700 млн грн.

У січні Шевченківський районний суд продовжив термін тримання під вартою Коломойського до 2 березня, але знизив розмір застави з 2,7 млрд до 2,65 млрд грн.