Концерту Ані Лорак в Туреччині не буде. Організатори почали повертати гроші

У Туреччині скасували концерт української співачки-зрадниці Ані Лорак.

Таке рішення ухвалила рада директорів холдингу Kilit Hospitality Group. До його складу входить мережа готелів Nirvana та концертний зал, у якому збиралася виступати Лорак. Про це повідомив консул України у місті Анталія Олександр Воронін у Фейсбуку.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Дане рішення з'явилося після всебічного вивчення ситуації з концертом Ані Лорак, ролі особистості артистки у війні РФ проти України та можливих репутаційних наслідків проведення такого концерту, включаючи суспільний резонанс з боку української спільноти", написав Воронін на своїй сторінці у Facebook.

Він також повідомив, що організатори почали повертати гроші за концерт співачки-зрадниці.

Розв'язану Росією повномасштабну війну проти України Ані Лорак називає "ця ситуація". Каже, коли вона почалася, вирішила, що "я не буду на це звертати увагу". Зрадниця заявила, що "поза політикою" і хоче просто співати. Мовляв, їй боляче, що українці її ненавидять.

Рада національної безпеки та оборони України запровадила санкції проти низки українських артистів, які підтримали Росію у війні проти України. Санкції затвердив президент Володимир Зеленський. У санкційний список потрапили Ані Лорак, Регіна Тодоренко, Таїсія Повалій, Анна Сєдокова.