Легіон "Свобода Росії": За кожен удар по Харкову відповідатиме Бєлгород

Легіон "Свобода Росії" готовий захищати Україну

Легіон "Свобода Росії" оголосив, що володіє достатньою силою і обіцяє демілітаризувати Білгородщину, якщо з цієї області будуть продовжувати обстрілювати Україну.

У відео легіонери зазначили, що вони добре знають дорогу з Харкова до кордону з Білгородщиною.

"Вночі розбудимо вас з відбійників на дорозі і розпізнаємо ваше місцезнаходження за шерехом листя.

За час захисту України та боїв на Харківщині цей регіон став для нас другим домом. Тому ми не можемо спокійно дивитися, як окупаційна путінська армія знищує населені пункти Харківської області та сам обласний центр.

Легіон не залишиться без відповіді. Ми маємо достатньо ресурсів, щоб гідно відповісти всім путінським псам, які обстрілюють мирних жителів України. Кожен удар по Харкову матиме серйозні наслідки”.

Легіонери також заявили, що Путін перетворив Білгород та його область на військову зону.

"Ми змінимо це і демілітаризуємо весь прикордонний регіон Бєлгородської області, щоб мирні жителі могли спати спокійно. У нас є сім'ї та друзі у Бєлгороді, і ми хочемо, щоб вони були в безпеці. Чим довше триватиме війна і чим більше ударів припаде на сплячий Харків, тим швидше конфлікт розповсюдиться на територію Росії.

Ми обіцяємо це."

Легіон закликав усіх, у кого є інформація, яка може сповільнити війну, звертатися до їх офіційного бота: @lsr_official_bot.