Найкращі мультфільми про Новий рік та Різдво для дітей

Різдво не просто особливий момент року, а й повноцінна магія та чаклунство. Саме діти більше за інших чекають новорічні свята, і чим довше вони вірять у диво, тим щасливішими виростають.

топ мультиків на новий рік

Щоб зробити святковий настрій ще яскравішим, варто заздалегідь підібрати цікаві мультфільми на Новий рік. Вони можуть бути веселими, повчальними та цікавими навіть для дорослих. Адже цікаві мультфільми на Новий рік вирізняються єдиною тематикою, але багатьма поворотами подій.

До того ж найкращі мультфільми про Новий рік можуть пояснити дитині багато традицій та суть свята. Саме так вдасться створити Новий рік, про який малюки пам'ятатимуть усе своє життя.

Топ мультиків на Новий рік: що має бути в різдвяному списку

На щастя, у світі давно є багато цікавих мультфільмів про Новий рік та Різдво, які діти із задоволенням дивляться навіть на повторі.

мультики новий рік

Що примітно, найкращі мультики на Новий рік відрізняються добротою, правильними уроками життя та повчальними висновками. Саме тому варто створити свій топ мультиків на Новий рік:

  1. "Грінч - викрадач Різдва" (How the Grinch Stole Christmas). За основу взято книгу Др. Сюсса, а історія розповідає про те, як зелений Грінч намагається вкрасти Різдво.

  2. "Холодне серце». Ще одна історія, яка вчить добру та вірності своїм переконанням. У мультфільмі добре розкрито теми втрати рідних та підтримки всередині сім'ї.

  3. "Смішарики. Новорічний цвіркун". Пригоди улюблених Смішариків напередодні Нового Року.

  4. "Маленький Ніколяс" (Little Nicholas). Французький мультфільм про маленького хлопчика Ніколяса та його пригоди під час Різдва.

  5. "Як крутитися ялинка" (The Star). Анімаційний фільм про захоплюючі пригоди тварин навколо першого Різдва.

  6. Карлсон, який живе на даху (Karlsson on the Roof).

  7. Класичний радянський мультфільм про веселі пригоди Карлсона та його нового друга.

  8. "Сніговик та Сніжинка" (The Snowman). Чудовий мультфільм без слів про дружбу між хлопчиком та сніговиком.

  9. "Кіт у чоботях" (Puss in Boots). Веселі пригоди Кота в Чоботи у новорічному ключі нікого не залишить байдужим.

Будь-який із цих мультик буде цікавий усім членам сім'ї. А ще такі мультфільми про Новий рік та Різдво можуть показати інші культури та традиції зустрічі новорічних свят.

мультфільми для новорічного настрою

Разом з цим, найкращі мультфільми на Новий рік можна внести до свого списку, залучаючи до такої невигадливої ​​гри всіх членів сім'ї.

Дитячі мультфільми про Новий рік: що подивитись всією родиною?

мультфільми про різдво на новий рік

Дитячі мультфільми про Новий рік наповнені особливим настроєм. Вони показані правильні рішення і помилки, які можна виправити, якщо слухати своє серце.

Перед Різдвом можна вибрати мультфільми, які створюють атмосферу свята та радісного очікування дива.

Гарні мультфільми для новорічного настрою:

  1. "Красуня і Чудовисько" (Beauty and the Beast). Хоча це не виключно новорічний мультфільм, його тепла атмосфера та послання про кохання та толерантність роблять його чудовим вибором для передсвяткового настрою. Історія також дозволяє розповісти малюкам про важливість внутрішніх якостей, про соціальні норми зовнішньої краси, які завжди раціональні і об'єктивні.

  2. "Полярний експрес" (The Polar Express). Відмінний анімаційний фільм про пригоди дітей у поїзді, що прямує на Північний полюс. Мультик уже давно став своєрідною класикою, яка сподобається навіть маленьким дітям.

  3. "Серцеєд Ведмідь" (Care Bears Nutcracker Suite). Різдвяна версія мультфільму про Великодушних Ведмедів (Care Bears), натхненна балетом "Лускунчик".

Усі ці мультфільми для новорічного настрою створюють затишну атмосферу та дозволяють підготуватися до Різдва. Такі мультфільми про Різдво та Новий рік можна дивитися й усю зиму.

Найкращі мультфільми про Новий рік та Різдво

мультики новий рік

Вбираючи мультфільм Новий рік, не зайвим буде запитати у малюків, щоб вони хотіли подивитися. Необов'язково мультфільм Новий рік повинен заповнювати всі вечори. Іноді найкращі мультики поза сезоном чи святом. При цьому вони піднімають настрій та підходять під Різдво.

Універсальні мультфільми про Різдво та Новий рік:

  1. "Як приручити дракона" (How to Train Your Dragon). Пригодницький анімаційний фільм про дружбу між юнаком та драконом, який може подарувати тепло та радість у новорічну ніч.

  2. "Таємниця третьої планети" (The Mystery of the Third Planet). Радянський мультфільм, який може викликати ностальгію та принести радість своїм глядачам.

  3. "Кіт у чоботях" (Puss in Boots). Кумедна історія пригод Кота в Чоботи, яка може стати чудовим вибором для святкового перегляду.

  4. "Тачки" (Cars). Якщо сім'я любить мультфільми про пригоди, "Тачки" може додати веселощів у новорічний вечір.

  5. "Шрек". Історія в кількох частинах підійде і для дорослих дітей і для підлітків. Зовсім малюки не зрозуміють весь сарказм та гумор мультика, але їх приємно здивують герої.

В іншому, вибір мультика залежить від уподобань сім'ї. Можна провести навіть опитування та ухвалити спільне рішення, що подивитися на Новий рік чи Різдво.