«Ми все знаємо»: Арестович розповів, як зараз спілкується із Залужним

«Ми все знаємо»: Арестович розповів, як зараз спілкується із Залужним

Ексрадник Офісу президента Олексій Арестович повідомив, що підтримує спілкування з ексголовнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним. Про це Арестович розповів в інтерв'ю російській журналістці Катерині Гордєєвій.

Арестович сказав, що він може зателефонувати Залужному і поспілкуватися з ним в будь-який момент. За його словами, Залужний ще очікує на переїзд до Великої Британії як посол України, і після цього Арестович може приїхати до нього в Лондон.

Арестович відповів на запитання про політичну ситуацію в країні та причини відставки Залужного, натякаючи, що не обговорює це з ним.

Ми все знаємо, але ми не любимо промовляти очевидні речі та тріпати повітря - заявив Арестович.

Він також заявив, що дружить з Залужним вже майже 30 років, але сам Залужний у публічній сфері уникає цього факту.

Арестович пригадав, що сам саме він привів Залужного в Офіс президента.

Це Мар'яна Безугла написала, що Залужного треба призначити, не я. Я все підтверджую тільки після того, як хтось інший підтвердив. Так ми зробили, я його рекомендував та сприяв його призначенню - зазначив Арестович.

За його словами, відставка Залужного сталася через конфлікт між Залужним і Зеленським щодо ведення війни.

Зеленський поставив собі головнокомандувача, який слухає політичну владу. Такий головнокомандувач був би чудовим, якби Зеленський робив те, що говорив Залужний. Я теж радив йому це, але він не виконав - скаржився Арестович. Він також додав, що після його відставки з Офісу президента, Зеленському не пояснюють нічого.

Раніше Арестович заявляв, що перебував у США як незалежний експерт з українського питання. Він також відмовився відповідати на питання про те, як він покинув Україну. Водночас в лютому Арестович засвітився на прогулянці в Монако.

Арестович зробив проросійську заяву, в якій висловив бажання миритися з Путіним та звертатися до Заходу. Він став активно критикувати чинну владу після відходу з Офісу президента. Тепер він пообіцяв говорити про проблеми та недоліки української влади, але також вказав, що приходить час розмов про раціональність і розуміння.

Читайте також: