Міг вирости видатним піаністом: Херсон попрощався із 11-річним Глібом Федюком

Херсон прощається з юним музикантом, жертвою обстрілу

Сьогодні, 3 січня, Херсон віддає останню шану Глібу Федюку. Ввечері 31 грудня 2023 року російська армія безжалісно обстріляла місто, зруйнувавши Корабельний район. Трагедія трапилася, коли Гліб перебував на вулиці.

За словами Романа Мрочка, начальника Херсонської МВА, Гліб Федюк був обдарованим музикантом. Чоловік підтвердив, що юнак не встиг зробити своє новорічне бажання. Він додав: «Рік 2023 став останнім Новим роком у його короткому, але значущому житті. Гліб мав великий потенціал стати видатним піаністом, і йому вдалося успішно навчатися в музичній школі. Проте, російська агресія не залишила йому жодного шансу. Ми не забудемо цю неправду! Він завжди залишиться в нашій пам'яті як світлий спогад про маленького ангела. Найщиріші співчуття родині!».

Гліб не встиг загадати своє новорічне бажання. 2023-й став останнім Новим роком у його короткому житті.Хлопець міг вирости видатним піаністом, бо успішно навчався у музичній школі. Але росія не дала йому жодного шансу. Не пробачимо! Світлий спомин маленькому янголу! Найщиріші співчуття родині!
Блок галереї

Нагадаємо, що напередодні Нового Року окупанти здійснили напад на Херсон, унаслідок чого постраждали діти. Також за останню добу ворог випустив понад півтисячі снарядів по Херсонщині, що спричинило значні руйнування будинків, шкіл та лікарень.