Момент війни. Де ми зараз знаходимось

Зараз ми знаходимося в складній ситуації, і ми повинні зрозуміти, де ми знаходимося та чому.

Контрнаступ

Наразі немає сенсу обговорювати контрнаступ, оскільки у Збройних Силах України бракує авіації та вогневої потужності. Проривати заміновані укріпрайони, які прикриті протитанковими підрозділами, та боротися з Ка-52, що рухаються разом з СУ-35, виявилося дуже складно. Можна просуватись повільно, але прориви зробити важко.

Техніка для наступу надходила поза планом, і снарядів отримали лише третину.

Також дійсно можна критикувати Європу, яка закривала очі на війну, Америку з Трампом та республіканцями, вплив яких є важливим для нас. Але чи є в нас інші союзники? Виявляється, без США європейські країни НАТО не можуть протистояти Росії, а деякі невеликі країни, що приєднались до ЄС та НАТО, можуть бути корумповані та проросійські та саботувати нас.

Така є наша реальність, тому ми повинні ефективно співпрацювати з тим, що маємо, і не вигадувати казки. Ми потребуємо підтримки ЄС, НАТО, республіканської партії та США загалом.

Європа розвиває своє військове виробництво, але це відбувається повільно, і вони повинні компенсувати втрати.

Нещодавно проводили аналітику армій НАТО, включаючи Германію, Англію, Францію та Балтійські країни. Виявилося, що, якщо РФ нападе на НАТО (без США), то українська армія буде єдиною, хто зможе протистояти. Жодна країна ЄС не виконала своїх зобов'язань щодо снарядів та техніки.

Ось такі наші реалії.

Уже восени почався криза зі снарядами у ЗСУ. Деякі типи боєприпасів просто зникли. Росія отримала свою партію боєприпасів для наступної фази. І це тільки те, що нам відомо.

Після контрнаступу ЗСУ опинилися в складному становищі. Простий народ думає, що ми вже перемогли, але це не так. Під час наступу ми не планували ротацію підрозділів та оновлення особового складу.

Тепер стала трудністю саме ротація підрозділів, і з цього виникають проблеми та розрив в людях. Зараз Росія намагається налагодити наступ і торопиться, розгортаючи резерви та техніку перед тим, як ми проведемо нову мобілізацію.

Ми зараз опинилися тут.

Що буде далі?

Ми будемо працювати над своїми помилками.

Будуть введені жорсткі закони щодо мобілізації та ухиляння. Ми будемо захищати свою країну та чекати можливості деокупувати наші території.

Ми переживемо цю зиму, так само як ми вже пережили дві попередні.

Все буде добре, Україна! Це я впевнився.

Читайте також:
  • Чи є у Росії плани на війну?
  • Росія може напасти на країни НАТО. Про що думає Захід?
  • Так війну не виграти. Армії потрібні люди
  • Чи зможе Росія захопити Харків?
  • Війна буде тривати до 2026 року. Чому це може статися?