Monobank відновив роботу після технічного збою

Мобільний застосунок Monobank відновив роботу після збою

Співзасновник Monobank Олег Гороховський повідомив про відновлення роботи мобільного застосунку після технічного збою. Він зазначив, що збої є результатом постійного прагнення поліпшити сервіс та впровадити нові функції. Гороховський також вибачився перед користувачами, які були засмучені через недоступність системи.

Раніше користувачі повідомляли про проблеми з авторизацією в системі онлайн-банкінгу Monobank. Збій підтвердив сам Гороховський, але не уточнив причину та терміни відновлення роботи. Завдяки збою клієнти не могли виконувати жодні операції зі своїми картами, включаючи пересилання коштів та перевірку рахунку.

Це вже не перший збій в роботі мобільного застосунку Monobank. Раніше також були випадки з недоступністю сервісу через технічні проблеми та DDoS-атаки. Однак, команда Monobank продовжує працювати над вдосконаленням і постійно впроваджує нові функції для зручності своїх користувачів.

Ось щоразу, коли в нас щось йде не так, я секунду заздрю старим, класичним банкам, які оновлюють застосунок раз на рік і падають не частіше, ніж один раз на рік. Але потім ми оживаємо, і я радий, що наші збої є результатом постійного бажання ще щось поліпшити або увімкнути щось раніше, ніж потрібно. Краще падати, вставати і бігти, ніж сидіти і дрімати. Перепрошую у всіх, кого ми підвели. Зараз все гаразд
Не працювали транзакції та технічні операції