На Захід чекає великий програш, після якого він стрепенеться – Маринович

Путін проти членів НАТО не піде, думають на Заході

Філософ і релігієзнавець Мирослав Маринович у інтерв’ю “Главкому” розповів, що на Заході вважають, що Путін не вийде проти членів НАТО, якщо не зазнає реальних поразок. Він також прокоментував те, чи можна передати меседж про загрозу Росії не лише для України, а й для західного світу.

Маринович зазначив, що сприйняття на Заході такого меседжу є слабким, оскільки вони вбачають у ньому спробу перекласти відповідальність за війну на інші держави. За його словами, це призводить до того, що на Заході вважають, що Путін в будь-якому разі не нападе на членів НАТО. Він також зазначив, що його переконання про прагнення України виграти війну за допомогою Заходу також не працюють.

Маринович вважає, що Захід чекає на велику програш, який змусить його затрепетати. Але поки що західний світ ще не відчув смаку програшу від Росії. Він підкреслює, що тільки реальні поразки можуть змусити Захід пробудитися.

Також стоїть нагадати, що зниження зацікавленості та втома Заходу може призвести до перемоги Росії у війні проти України.