Нардеп Микола Тищенко поскаржився у поліцію на переслідування

Народний депутат Тищенко заявив про переслідування

Народний депутат Микола Тищенко, якого ЗМІ запідозрили у фіктивному розлученні з бізнесвумен і блогеркою Аллою Барановською, звернувся в поліцію із скаргами на переслідування. За його словами, до готелю в Ужгороді, де мешкала знімальна група журналістів, прибули кілька екіпажів поліції та цивільних автомобілів. Цю інформацію розповів журналіст Михайло Ткач у своєму Facebook.

Згідно з його повідомленням, до дверей готелю стукнули, представившись слідчо-оперативною групою поліції, яка проводить розслідування на звернення Миколи Тищенка.

Тищенко Микола, народний депутат, дав повідомлення, що протягом двох днів його переслідує автомобіль Mitsubishi Lancer чорного кольору. Ми прийшли щоб встановити людей, які користуються цим автомобілем. Ну, і спитати взагалі, переслідували – не переслідували, – розповів правоохоронець Михайло.

За його словами, Тищенко має двох охоронців в Ужгороді, і вважає, що його можна знімати лише після попередження про зйомку.

В цьому записі журналіст підкреслив необхідність декларування всіх ужгородських бізнесів, до деяких яких займаються народні депутати.

У лютому 2024 року Микола Тищенко пояснив, що отримав у подарунок 12,6 млн гривень від своєї колишньої дружини Алли Барановської. Шлюб між Тищенком і Барановською був розірваний судом в січні 2024 року.

Читайте також:

  • Микола Тищенко назвав причину розлучення із дружиною
  • Тищенко висловився про мобілізацію і втрапив у скандал