Нардеп від Закарпаття пояснив Банковій, у які місця треба бити Орбана

Національний депутат Віктор Балога закликає знайти та використовувати слабкі місця прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана. Балога зазначив, що Орбан блокував надання допомоги Україні у вигляді 50 млрд євро від ЄС і пропонує звернути на нього тиск.

Нардеп переконує, що захоплення та прислуховування до Орбана не принесе результатів. Він вважає, що люди, як Орбан, розуміють тільки силу, тому потрібно знайти його слабкі місця та використовувати це проти нього. Балога пропонує почати з заборони діяльності партії "КМКС", яка є філіалом "Фідес" Орбана і, так само, як "ОПЗЖ", працює на інтереси імперських сил в Україні. Він наголошує, що присутність таких партійців у владі на Закарпатті загрожує національній безпеці України.

Балога підкреслює, що блокування Орбаном надання допомоги Україні є ще одним доказом того, що він намагається послабити нашу країну під час війни з РФ.

За повідомленнями, уряд Угорщини готовий відмовитися від вето на виділення ЄС 50 млрд євро допомоги Україні за умови, що Європейський союз розморозить призначені для Будапешта 30 млрд євро.

Раніше Віктор Орбан загрожував заблокувати всю допомогу Європейського Союзу для України і вступ країни до Євросоюзу, якщо лідери ЄС не переглянуть свою стратегію підтримки Києва.

Читайте також:

  • Орбан наклав вето на фінансову допомогу Україні
  • Вихід Орбана із зали під час "українського" голосування: стали відомі цікаві подробиці
  • Прем'єрка Латвії пожартувала, у який спосіб можна було б "вбити" Орбана (фото)