Нічна атака на Одещину: є влучання

Удар БпЛА на Одещині: пошкоджено фермерське господарство

У ніч проти 22 квітня з тимчасово окупованого Криму Росія напала на Одещину за допомогою ударних безпілотних літальних апаратів типу Shahed-131/136. Внаслідок цього стало пошкоджено фермерське господарство, повідомляють Сили оборони півдня.

Сили оборони півдня повідомляють, що над регіоном було знищено пʼять безпілотників-камікадзе.

Дрони атакували територію фермерського господарства, пошкоджено складські будівлі та сільськогосподарську техніку. Зазначається, що ніхто з людей не постраждав.

Оперативна ситуація на фронті після захоплення Богданівки

У минулому тижні Міністерство оборони Росії повідомило, що підрозділи Південного угруповання військ захопили Богданівку, проте джерела зазначають, що аналітики не знайшли доказів цього твердження.

На даний момент російські війська знаходяться в позиціях західніше від Кремінної, продовжуючи проводити бої на лінії Куп'янськ-Сватове-Кремінна. Згідно з геолокаційними кадрами, опублікованими 19 квітня, російські війська незначно просунулися на схід від Ямполівки, поблизу Стельмахівки на північний захід від Сватового, поблизу Тернів на захід від Кремінної, і на південь від Кремінної біля Білогорівки.