Обіймалися та трималися за руки: Зеленська зустрілася з Макроном та його дружиною у Франції

У другий день свого перебування в Парижі, Олена Зеленська, перша леді України, зустрілася з президентом Франції Еммануелем Макроном та його дружиною Бріжит Макрон. Президент Франції привітав Зеленську, обійнявши її за плечі, а після цього перші леді обох країн позували для фотографів, тримаючись за руки.

Зеленська зазначила, що завжди є рада бачити президентське подружжя Франції і цінує теплі стосунки та взаємодопомогу між країнами. Під час свого візиту до Франції вона мала багато тем для обговорення з Бріжит Макрон, оскільки обидва країни ведуть багато спільних гуманітарних проєктів.

Після зустрічі в Єлисейському палаці, Олена Зеленська, Бріжит Макрон та міністр освіти Франції відвідали початкову школу Арбалет, де окрім французьких дітей, вчаться також українські діти, які знайшли притулок у Франції.

Перша леді України виявила елегантність у вишуканому бежевому костюмі від української дизайнерки Каті Сільченко - The Coat, який складається зі спідниці-міді, жилетки та піджака, а також вона мала на собі білу сорочку. Щоб підкреслити свою талію, Зеленська вибрала тонкий шкіряний ремінець коричневого кольору. Аксесуарами до образу стали гірчичні замшеві туфлі, брошка у вигляді квітки від українського дизайнера Руслана Багінського та сережки Guzema Jewelry. Її волосся було зачісане в легкі локони.

У психології, бежевий колір асоціюється зі спокоєм, внутрішньою гармонією, а також надає відчуття теплоти та затишку. Цей колір також вважається одним з найпривабливіших для очей, оскільки його сприймають легко, і він не навантажує зір.