Окупаційна влада Криму готує до «націоналізації» готель Софії Ротару в Ялті

Окупований Крим заявив про "націоналізацію" готелю Villa Sofia в Ялті, який належить українській співачці Софії Ротару. Цю інформацію підтвердив Олег Царьов.

Царьов повідомив, що нерухомість Ротару була сконфіскована після публікації листівки на День святого Миколая, на якій святий Миколай сидить поруч з українським військовим.

За словами Царьова, "держрада" прийняла рішення про націоналізацію Villa Sofia, що знаходиться на Ялтинській набережній, яка є пам'яткою архітектури місцевого значення.

Царьов стверджує, що Ротару придбала цей особняк за 500 доларів з метою створення музичного гуртка для дітей, але не використала його за призначенням. Зараз вона намагається його продати за 2,5 мільярда рублів (приблизно 27,6 мільйонів євро).

Російського продюсера Іллю Сагліані стверджує, що Ротару живе в Європі разом зі своїм сином з початку вторгнення. За його словами, співачка придбала нерухомість в Італії. Власність Ротару в Москві наразі закрита.

Заслужена артистка України Софія Ротару вкотре з'явилася в соцмережах, привітавши свого сина з днем народження.

На кордоні з Молдовою затримали восьмеро українців, серед яких були син і онук Ротару. Згодом стало відомо, що Анатолій Євдокименко, вірогідно втік до Франції.