П'ять порад від стилістів, як ефектно позувати на фото

Щоб мати гарний вигляд на фотографіях, потрібно обирати правильний одяг.

Стилісти рекомендують одягатись так, щоб вбрання підкреслювало переваги фігури та корегувало недоліки. Також важливу роль відіграють зачіска, макіяж та поза, пише tsn.

Монохром

Якщо вибрати верхню та нижню частини одягу однакового кольору, візуально образ зробить вас більш стрункою та високою. Правильно поєднуйте відтінки під час підбору взуття й аксесуарів.

V-подібний виріз

Якщо ви не є володаркою довгої шиї, приберіть одяг із комірцями або чокери. На фотосесію краще обрати одяг з V-подібним вирізом. Це може бути футболка, блуза, сукня, топ. Всі ці речі чудово впораються з тим, щоб візуально зменшити плечі та витягнути лінію шиї.

Правильні штани

Щоб на фотографіях ніжки не здавалися надто короткими, варто обирати широкі штани з високою талією. Завершіть свій образ елегантними човниками на високих підборах. Взуття краще підбирати під тон штанів або зупинитися на бежевому відтінку, який максимально наближений до кольору шкіри.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Принти

Дрібні принти на фотографіях візуально роблять вас стрункішими. Якщо треба відвернути увагу від обличчя, краще оберіть масивні принти.

Створюємо талію

Талію можна виділяти по-різному, щоб на фотографіях мати стрункіший вигляд. Зупиніться на речах, які мають гарно підкреслену лінію талії.

Потріскані губи в основному пов'язують із зимою та низькими температурами. Але вони також можуть з'явитися влітку. Дуже суха погода може погано позначитися на ваших губах.

Гель алое вера часто використовують для лікування опіків, але він також може творити чудеса з потрісканими та сухими губами. Що стосується меду, є багато досліджень, які доводять, наскільки він чудовий для загоєння ран. Це також може допомогти зволожити ваші сухі губи та злегка відлущити мертву шкіру.