Перед боєм із Усиком Ф’юрі отримав 100 тисяч фунтів штрафу: яка причина

Інформація про те, що британського боксера Тайсона Ф'юрі оштрафував суд, з'вязана з тим, що його родина ухилялася від сплати податків. Штраф встановлений у розмірі майже 100 тисяч фунтів стерлінгів за несплату комерційних зборів з 2021 року.

Суд визнав боксера та його двох братів відповідальними за невиплату податків. Справа пов'язана з власністю Ф'юрі на земельну ділянку в Чеширі. Родина облаштувала на своїй землі автостоянку, на якій пасажири аеропорту Манчестера залишали свої автомобілі.

Батько Тайсона Ф'юрі спробував довести в суді, що землю видано в оренду бізнесмену Бабакіру Ельмосбах за 600 фунтів на місяць. Він, як стверджував, використовував її під паркінг. Однак, суд вирішив, що ця оренда не є достатнім підставою для ухилення від сплати податків.

Незважаючи на соціальне удар за штрафом, Ф'юрі не буде дуже постраждати фінансово. Зараз його статки оцінюються у 65 млн доларів, а в найближчій перспективі, завдяки поєдинкам з Олександром Усиком та іншими боксерами, його доходи можуть зрости ще на 200 млн доларів.

Нагадаємо, що Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі провели дуель поглядів на пресконференції в Лондоні, де була оголошена дата бою за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.

Попередньо боксери зійшлися в очі після перемоги Ф'юрі над Френсісом Нганну. Українець перейшов на ринг, аби поспілкуватися з британцем перед поєдинком.