Під Москвою палає оборонне підприємство, яке розробляє електроприлади (відео)

Під Москвою палає оборонне підприємство, яке розробляє електроприлади (відео)

У Фрязіно Московської області пожежа охопила будівлю науково-дослідного інституту з назвою "Платан". За даними рятувальників, всередині будівлі можуть перебувати люди.

Стверджується, що на верхніх поверхах інституту можуть знаходитися вісім або дев'ять осіб. Рятувальникам поки що не вдається досягти заблокованих людей, а також не вдається приборкати пожежу. Причина загоряння наразі не відома. Один постраждалий вже зафіксований.

За даними російських ЗМІ, цей інститут спеціалізується на виробництві електронних компонентів та радіокомпонентів. Тут розробляють радіолокатори і напівпровідникові лазери, а також рідкокристалічні екрани.

Науково-дослідний інститут "Платан" займається проведенням теоретичних та практичних досліджень і є частиною військово-промислового комплексу.

Нагадаємо, що у Москві, в районі Новогирєєво, спалахнув пожежа в складі площею 2 тис. квадратних метрів. Також у Московській області Росії палає передміський поїзд, з якого евакуювали пасажирів. У результаті загоряння постраждали чотири вагони.

Раніше ми повідомляли, що у Москві виникла пожежа в будівлі управи району Соколина гора. Міністерство Надзвичайних Ситуацій РФ повідомило, що горить торгово-офісна будівля в Москві. Площа пожежі становить 1200 квадратних метрів.

Читайте також: