Після обміну РФ повертає полонених окупантів на фронт

Зараз в українському полоні перебувають окупанти, які вже після обміну потрапили туди повторно. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов під час телемарафону, передає Gazeta.ua. Однак він заявив, що деякі полонених росіяни, після обміну, повертаються на фронт, де продовжують воювати проти України.

За висловами Юсова, це вже траплялося раніше, і навіть серед тих, кого обміняли, з'явилися полонені, які знову опинилися в полоні. Розмовляючи про проект "Хочу жити", представник ГУР підкреслив, що ті, хто добровільно здаються, не рахуються полоненими, оскільки багато з них вже не є росіянами і навіть воюють у складі українських сил, після того, як відмовилися від громадянства РФ.

Юсов також зазначив, що серед тих, хто боровся за незалежність і свободу України, є загиблі. Загалом, на ранок 25 жовтня, Росія зазнала бойових втрат у кількості понад 296 тисяч осіб. Протягом доби Збройні Сили України знищили 800 окупантів, 28 бойових броньованих машин та 44 артилерійські системи.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR