Покрова Пресвятої Богородиці ‒ найкращі привітання у картинках

Покрову Пресвятої Богородиці християни вперше відзначають 1 жовтня.

Це одне з найбільших свят православної церкви. Цього дня заведено відвідувати храми. Звичайно ж, вітають рідних та близьких. Gazeta.ua зібрала найкращі привітання з Покровою у прозі та картинках.

Традиційно на Покрову вітають також воїнів, які захищають Україну. Адже Богородицю вважають покровителькою українського війська.

Привітання в картинках

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Привітання зі святом Покрови Пресвятої Богородиці

Нехай матінка Божа береже тебе від бід, нехай захистить та омофором своїм лагідно накриє. З Покровою Пресвятою!

***

Нехай Покрова духмяним жовтневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов! Міцного здоров'я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях!

***

Сердечно вітаю вас із цим величним святом. І нехай на всіх нас зійде Божа благодать, а душі наповняться любов'ю, щирістю й всепрощенням, нехай наші серця єднає незгасне світло віри і в усьому нам допомагає високе заступництво Божої Матері.

***

Вітаємо зі світлим святом Покрови Пресвятої Богородиці! Нехай Ваші молитви завжди будуть почуті, нехай вас і ваших близьких ніколи не підводить здоров'я і віра в світле майбутнє. Зі Святом!

***

Хай Матір Божа оберігає вас своїм покровом, й жодне горе й нещастя на землі не торкнеться вас!

***

Покрова Пресвятої Богородиці, як і обіцяла Святим Апостолам Богородиця, завжди перебуває з нами і перебуватиме до кінця днів! Ми вважаємо Її не тільки покровителькою українського війська, а й всієї України. Тож великим українським святом!

***

Сьогодні велике свято відзначає християнський світ. Нехай на всіх віруючих у Христа зійде благодать! Нехай святим своїм покривалом, зітканим з любові і турботи, Марія захистить вас від біди та нещастя!

***

Нехай свято Покрови Пресвятої Богородиці принесе чистоту і надію у ваш дім. Бажаю сховатися від бур і негод під Божим покровом. Бажаю жити праведно і щасливо. Бажаю доброти в серцях і віри в душі. Бажаю щастя у родині і миру в домі.

1 жовтня українці відзначають День захисників та захисниць України. Дату цього державного свята перенесли через зміну церковного календаря. Зазвичай, День захисника в останні роки ми відзначали 14 жовтня в день великого церковного свята Покрови Пресвятої Богородиці.

На день Покрови Пресвятої Богородиці святкують не лише День захисників та захисниць України. Цьогоріч на 1 жовтня припадає також святкування Дня учителя.