Правоохоронці знову проводять обшуки у Дубінського

Сьогодні, 13 листопада, співробітники Державного бюро розслідувань і Служби безпеки України проводять обшуки у народного депутата Олександра Дубінського. Ці обшуки проводяться в рамках справи про злочинну організацію, створену з метою пошкодження іміджу України на міжнародній арені. Про це повідомили в правоохоронних органах, зазначивши, що ця справа пов'язана зі скандальною пресконференцією, що відбулася у 2019 році, де Дубінський виступив разом з екснардепом Андрієм Деркачем, який наразі підозрюється в держзраді.

Деталі справи та проведених слідчих дій будуть повідомлені пізніше.

Крім цього, нещодавно Державне бюро розслідувань також проводило обшуки у Олександра Дубінського в рамках справи про незаконний перетин кордону іншою особою. За даними слідства, депутат разом зі спільниками організував незаконний виїзд за кордон брата своєї дружини через один з пропускних пунктів. За отриманими дозволами національного рівня він заявив, що це було рекомендацією громадської організації, але пізніше заявив, що не має з нею жодного зв'язку.

Також Державне бюро розслідувань опублікувало аудіозапис телефонної розмови з депутатом Олександром Дубінським, в якому він розповідає, як оформити документи для незаконного виїзду за кордон.